Sådan får du mere ud af e-cigaret

e-cigarettes with lots of different re-fill bottles, close up

I dag bliver det mere og mere populært at bruge e-cigaretter til at kvitte traditionelle smøger eller bare gør oplevelsen lidt mere spændende med mere varians. Desværre er der også rigtigt mange, der tænker, at der kun er én måde at ryge e-cigaret på med nogle helt bestemte kriterier for, hvornår det er bedst.

Det gode ved en e-cigaret er dog, at der er så mange forskellige ting, som man kan prøve af, og netop der kan du finde din egen niche. Dette kan gøres igennem mange forskellige veje, og det kan også gøres billigt nok til, at det kan betale sig for dig. Hvis du vælger at gøre lidt ud af din oplevelse med en e-cigaret, så kan det også gøre det meget nemmere at kvitte smøgerne, og kan også spare dig mange penge i det lange løb. Derfor er der mange overvejelser her, der alle kan være vigtige.

En af de nemmeste ting, som du kan huske på er, at der findes mange forskellige former for e-cigaretter. Når du går ud for at købe din elektroniske cigaret, så køber du ikke bare én model, som du så kan opgradere og gøre mere spændende, men i stedet vælger du imellem en hel masse forskellige typer. Dette kan allerede være en kilde til at få mere ud af din e-cigaret, hvis du vælger en type, der kan opfylde nogle af de krav, som du har.Du kan ofte finde gode priser på nettet.

Ryger du meget, så bør du vælge en model, der har stor kapacitet og en længere batterilevetid, da du på denne måde vil få opfyldt mange af dine basale krav for din rygning. Hvis du i stedet bare bruger din e-cigaret som et lille tilskud til de normale cigaretter, så kan du måske nøjes med en mindre model.

Du kan altid prøve noget nyt med din e-cigaret

En af de mest fantastiske ting ved de elektroniske cigaretter er, at der er så mange forskellige smage og aromaer, som du kan prøve at eksperimentere med. Hvad end du har lyst til at prøve at ryge en mojito eller din røg gerne må smage af æblekage, så er der noget til dig.

Du kan samtidig også vælge at mikse din egen e-væske ved at købe væske med nikotin og derefter købe aroma til, så du får præcis den smag med den rigtige nikotin. Dette er en af de måder, hvorpå du kan gøre, at oplevelsen med din e-cigaret altid er ny og spændende.

Du kan nemlig let vælge at skifte smag eller mængde af nikotin alt efter, hvad du er ude efter. Dette lader dig mikse og matche indtil du finder den blanding, der passer dig og din e-cigaret bedst!

Du kan også prøve at eksperimentere med MODS – MODS er nogle af de fysisk største e-cigaretter, men de har til gengæld den fordel, at de lader dig tilpasse indholdet i selve cigaretten til dine behov. Du kan for eksempel købe en ny tank til din e-cigaret. Dette kan for eksempel være, fordi du synes, at du har brug for plads til mere væske, hvis du ryger meget.

Det er også muligt at få flere forskellige funktioner som for eksempel temperaturkontrol, der gør, at du slipper for brændte bundslatter i din e-cigaret. En anden vigtig del, som du kan opgradere, er de coils, der er med til at opvarme e-væsken, som du damper på. De kan være vigtige, da de for eksempel bestemmer, hvor meget damp der udvikles i cigaretten. Kan du da bedst lide de store skyer af damp, så kan du installere coils med lavere modstand, og få en ny oplevelse!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*