Køb en børneseng der både er smart og moderne

Køb en børneseng der både er smart og moderne

Enhver forælder vil gerne have det bedste af det bedste når det kommer til deres børn, men det kan være svært at finde rundt i alle tilbuddene. Hvilke produkter er egentlig af højest kvalitet, når det kommer til barnets velfærd?

Når det gælder børnesenge, er Sebra Kili et oplagt valg. Skaberne af dette mærke har gjort meget for at lave en seng, der udmærker sig på alle tænkelige måder, både på sundhed, holdbarhed og stil. Sebra sengen er den moderne seng for børn.

Skab et godt sovemiljø for dit barn

For børn – især små børn – er det vigtigt at sengen er et sted, hvor de kan sove trygt og sikkert. Sebra Kili sengen har plads nok til, at barnet ikke føler sig indelukket, men samtidig er væggene tætte nok til, at det danner trygge rammer – især hvis man også køber en sengerand. Det betyder også, at underlagt skal være blødt og behageligt. Man kan sammen med sengen købe en madras af Øko-Tex koldskum og uld, som er betrukket med bomuld – det sikrer dyb søvn og behagelige drømme.

Når det kommer til sundhed, er der heller ikke sparet penge. Malingen er giftfri og miljøvenlig, og man risikerer dermed ikke nogen skavanker – hverken for barnet eller for omgivelserne. Den er også testet for bakterier, og der er blevet tilsat stoffer med særlige, bakteriehæmmende egenskaber.

Sebra sengen kan bruges i mange år

De fleste børnesenge skal hurtigt skiftes ud i takt med at barnet vokser. Sådan er det dog ikke med Sebra Kili, da den kan justeres løbende, og bruges op til, at ungen er 6 år gammel. Alene af den grund, er det et økonomisk klogt valg, da man får to senge i en.

Den første position er en tremmeseng der er 110 cm i længden. Dette er ideelt fra barnet er nyfødt, til det kommer i 3-års alderen. Bunden kan her justeres, så man ikke skal bukke sig så langt for at løfte barnet op.

Sengen kan dog trækkes ud i en længde af 150 cm, hvad man kalder juniorstørrelsen. Det giver plads til at vokse i, og passer fint til et barn der er op til 5-6 år gammelt.

Køb et samlet tilbud og spar penge

Som en ekstra bonus, er der mange penge at spare, hvis man køber Sebra Kili sengen sammen med andre varer. Udover selve sengen får man brug for et lagen og en madras, samt eventuelt en sengerand. Hvis man køber det samlet, får man en rabat på 600 kr. – og det betyder noget, når man tænker på hvor meget andet, man har brug for som nybagt forælder. Tast bare rabatkoden ’SEBRAPAKKE’ ind når du bestiller pakken, så er aftalen i hus.

Alle Sebras varer kan fås i flere design og farver. For eksempel kommer sengen i både hvid, grå og egefarver, og man kan derfor vælge det, der passer bedst til rummets udseende. Madrassen kommer ligeledes i to varianter – den førnævnte koldskums-madras fra Sebra, og en kapok madras fra Cocoon Company – der begge er dejligt bløde og behagelige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*