Højtaljede bukser / Leggings fra Pieces med lynlås bagpå til kvinder

Højtaljede bukser

Over de sidste år har leggings været rigtig populære blandt de unge kvinder i Danmark. Der har ikke eksisteret det sæt tøj, som ikke er blevet sat sammen med leggings på den ene eller anden måde. Her er lidt om leggings på godt og på ondt.

Højtaljede bukser med lynlås bagpå

Leggings kan oprindeligt betegnes som en form for ikke-gennemsigtige strømpebukser uden fødder i, men har gennem årene ændret sig og taget forskellige andre former. En der dem som virkelig springer i øjnene og som er blevet vildt populære over det sidste år er højtaljede bukser. Mærket Pieces har kombineret almindelige bukser med leggings og det er der blevet noget meget flot og populært ud af.

Det har nemlig vist sig, at hvis man giver leggings få lommer og detaljer og samtidig laver dem høje i taljen, så bliver det til en vinder kombination. Der er nemlig blevet solgt tusindvis af højtaljede bukser både online i webshops og i almindelige tøjbutikker.

Specielt VILA butikkerne og andre Bestseller brands har haft rigtig stor succes med at sælge højtaljede bukser fra Pieces.

På de fleste af de mest populære modeller er der lynlås bagpå bukserne. En lang flot lynlås, som bare virker. Normalt kan jeg ikke så godt lide lynlåse og mener, at de bør gemmes godt, men den lynlås der sidder bag på de højtaljede bukser fra Pieces er rigtig fed.

Leggings eller bukser?

De er hverken helt bukser eller leggings. Det er lidt en blanding og derfor kan mange kvinder have svært ved at finde de lækre bukser fra Pieces, så de vil købe dem på nettet. I en almindelig tøjbutik, hvor der sælges leggings og bukser fra Pieces ved næsten alle ekspedienter hvad kunden taler om, lige meget om de betegner det som leggings eller bukser.

På nettet kan dette være lidt mere tricky, da mange er meget hurtige til at skifte webshop, hvis man ikke lige kan finde dem under enten leggings, bukser eller under brandet Pieces. Jeg havde selv svært ved at finde dem hos Smartgirl, men da jeg lige fik hjælp, så fandt jeg ud af at de kalder dem for leggings, mens Nelly kalder dem for bukser.

Det er dog samme vare og de er alle højtaljede når de kommer fra Pieces.

Højtaljede bukser fra Pieces

Der er stort set kun Pieces, som laver de populære højtaljede bukser. Kun meget få mærker har kunnet gøre dem kunsten efter. Derfor kan det næsten ikke betale sig at søge blandt andre mærker. Vil man have sine bukser højtaljede, så er der kun et sted at kigge og det er i Pieces kollektionerne.

Højtaljede leggings uden kameltå

I alt for mange leggings kan kvinderne hurtigt få hvad man kalder kameltå. Det er når deres leggings bliver trukket så højt op, at de strammer op i mellem skamlæberne. Det er bestemt ikke et kønt syn og derfor kan jeg kun få det kraftigste anbefale, at man køber ægte højtaljede leggings / bukser fra Pieces.

Vælger man et andet mærke, som også laver højtaljede bukser, så kan man ikke være sikker på, at de ikke er lavet i et materiale, som lægger op til kameltå.

Fordelen med højtaljede leggings fra Pieces er, at de er lavet i kvalitets materialer som er behagelige at have på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*