Herremode – bliv klædt ordentlig på

mode

Alt afhængig af hvad det er du vil udtrykke med dit tøj, er det en god ide som udgangspunkt at klæde dig på en måde, der fungere hvad enten du skal møde en kunde, din bankrådgiver eller flirter med hende den søde på vejen. For at gøre det skal du droppe alt det skøre, hvilke ikke er det samme som at sige at det skal være kedeligt. Der er mange andre måder at udtrykke din personlighed end ved at komme i et neonfarvet jakkesæt. Tænk i detaljer.

Herunder kommer der en række tips til, hvad du skal undgå, hvis du gerne vil se velklædt ud.

Guide til velklædthed

Der er en lang række klassiske fejl mange gør, når de køber tøj eller tager tøj på, dem oplyser vi herunder:

  • For kort slips

Et for kort slips fremhæver din mave og et for langt får din underkrop til at se for kort ud. Den rette længde er at slipsets spids lige akkurat rammer din buksekant.

  • For løs skjortehals

En skjortes krave skal ligge tæt ind til halsen. Få personalet til at måle din hals, så du er sikker på at du får den korrekte størrelse. Størrelsen står i ryggen af skjorten.

Husk at skjorterne er lavet til at kraven bliver holdt oppe med et slips eller butterfly.

  • Pangfarver og iøjefaldende mønstre

Ikke alle mennesker syntes det er sjovt med farver, så hold dig til det sikre og fokusere i stedet på detaljerne. F.eks. en lommeklud er en detalje, der kan være med til at løfte dit jakkesæt op.

  • Krøllet tøj

Sørg for at dit tøj er rent og strøget. En krøllet skjorte eller jakkesæt ødelægger det samlede indtryk. Uanset mærke eller farver.

  • Slidte eller dårligt holdte sko

Et par slidte eller sko, der er beskidte ødelægger det samlede indtryk. Sikre dig at dine sko er pæne og rene og farvemæssigt passer til dit jakkesæt.

  • For korte sokker

Når du sætter dig ned, kryber dine bukser op og eksponere andre for dine måske kridhvide ben. Undgå det ved at købe lange sokker. De behøver ikke nå helt op til låret.

  • For stor jakke

Der er rigtig mange der tror de er større end de er og derfor køber deres tøj i et nummer eller 2 for stort. Det får tøjet til at se poset ud, unødigt meget luft omkring brystkassen og unaturlig brede skuldre eller lange slaskede arme.

En tommelfingerregel er, at 1-1.5 cm af skjorten skal stikke ud af jakken, når du holder armene ned langs siden.

Samtidig skal jakken blot lige kunne knappes, ikke mere. Når du sidder ned, åbner du den og du knapper den, når du rejser dig op.

  • For mange knapper knappet

Der er rigtig mange, der knapper alle knapperne i deres jakke. Men det er ikke nødvendigt. Er det en jakke med 2 knapper, knappes den øverste. Er der 3 knapper knappes den midterste eller de 2 øverste.

  • Slidte bukser

Et par bukser slides ofte på knæ og sæde når du sidder. Når de er slidte, er det svære at bruge jakken, så et godt tip er at købe 2 par bukser, når du køber et jakkesæt.

Få flere modetips her på perfectmen.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*