Buksedragt / Jumpsuit til kvinder – Billige jumpsuits og buksedragter til fest

Jumpsuit

Buksedragter er noget af de nyeste og hotteste inden for modetøj i Danmark. Alle kvinder der ikke har en buksedragt følger ikke moden. Det er efterhånden et must have for kvinder i DK. Et andet ord for buksedragt er jumpsuit, som kommer fra det engelske sprog.De populære buksedragter kan bruges både til hverdagsbrug, men også til fest og nytårsaften. Nogle af de kendte mærker er One Piece, Jumpsuit, men der er ved at være mange forskellige producenter og udbydere af alle former for jumpsuits. De spænder helt fra afslappende relax buksedragter til vildt flotte og moderigtige jumpsuits som kan bruges til nytår og andre farve rige fester.

Jumpsuit til kvinder

Buksedrager blev oprindeligt lave ud fra flyverdragten og var tiltænkt børn, men mode bevægelsen fandt hurtigt ud af at det var både smart, praktisk og vildt fedt at få lavet jumpsuits til kvinder.

Siden er det gået rigtig stærk og næsten alle kvinder har et jumpsuit, som de hurtigt kan smutte i, hvis de er på vej til fest eller mangler noget nyt og prangende til nytårsaften, hvor de vil have en eller anden fyrs opmærksomhed.

Man kan beskrive et jumpsuit / buksedragt som en kjole med ben, i hvert fald de jumpsuits der bruges til fest. De mere afslappende buksedragter, for eksempel One Piece er joggingbukser med sweatshirt syet sammen uden en syning.

Buksedragter i sort er det hotteste

Lige nu er buksedragter i sort det hotteste. Her man kan hurtigt smide en jakke, en cardigan eller en anden nem beklædningsgenstand hen over også har man et hurtigt og moderigtig look til meget få penge. Buksedragter er nemlig tit billige og kan købes for langt mindre end prisen på en trøje + cardigan + bukser.

Prisen er derved også en af faktorerne til at mange kvinder køber en billig buksedrag i for eksempel sort i stedet for et helt sæt af mange dele.

Husk at købe din buksedragt i en tilpas størrelse. De kan hurtigt blive for små også kommer til du til at vise mere bagdel og mere fortil end du ønsker. Du kan evt. prøve forskellige størrelser af jumpsuits og prøve dem mens du sidder ned, så du er sikker på at du har fået den rigtige størrelse.

Det anbefales at man altid vælger løse stoffer til ens buksedragt i for eksempel jersey, linned eller silke, så kommer du aldrig ud for at man kan se de ekstra kg som du måske endnu ikke har smidt fra juleaften.

Buksedragt til nytår og jumpsuit til nytårsaften

Skal du have en buksedragt til nytårsaften, så er du helt sikkert i centrum. Husk at jumpsuits er det nye hotte til nytår. Har du en på, så er du in, har du ikke så er der ingen der kigger efter dig.

 Billige jumpsuits

Skal du have billige jumpsuits, så er det ikke One Piece du skal kigge på. Der findes mange andre mærker, som sælger buksedragter meget billigere. Almindelige jumpsuit priser er fra 800-1400, så når jeg snakker billige jumpsuits, så er det helt nede fra 400 kr. for et helt sæt tøj!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*