5 stiltips til efteråret

efterår

Vi går efteråret i møde, og det betyder også, at der skal til at eksperimenteres med efterårets smarte trends. Men hvad er de egentlig? Det kan du se meget mere om lige her!

Den nye trend: vesten

Hvis du har fulgt bare en lille smule med på sociale medier, eller også bare i bybilledet, er du sikkert også klar over, at vesten har fået sit comeback. Det er super smart at gå med veste, og faktisk endnu smartere, hvis man selv har strikket den.

En vest kan bruges til så mange forskellige ting, så det er et item, som du helt sikkert ikke vil kunne undvære i din efterårsgarderobe.

Fede støvler

Selvom der er rigtig mange, som foretrækker sneakers til alle tider, kan de altså godt blive lidt kolde at gå i, når det bliver efterår og vinter. Derfor er den helt perfekte løsning selvfølgelig at købe nogle smarte, varme og vandtætte støvler. Og støvler er selvfølgelig ikke kun praktiske – de ser også super flotte og elegante ud, og de passer helt perfekt til et godt sammensat efterårsoutfit. Og så er der støvler til enhver smag!

Lag på lag

En trend, der ligesom vesten er at se overalt, er lag på lag. Det er blevet meget moderne at mikse forskellige stykker tøj, som desuden også har forskellige længder osv. Her kan man eventuelt også bruge vesten til at lave nogle seje lag på lag outfit, hvor man eksempelvis har en langærmet kjole på med en flot vest udover – det giver et super flot resultat.

Strikkede kjoler

Når det er efterår, er det også tid til at trække i det varme tøj, men det skal jo også gerne være lidt pænt. Lige netop af den årsag giver det godt mening, at et item som den strikkede kjole vender tilbage hvert efterår som en trend.

Den strikkede kjole er først og fremmest super praktisk, fordi den er varm, og fordi den nærmest udgør et helt outfit i sig selv. Men så er den også bare super stilet, og grundet dens popularitet er der også så mange forskellige strikkede kjoler på markedet – så der er helt sikker en, du vil kunne lide.

Smykker til at sætte prikken over i’et

Et tip, som du ikke kun behøver at tage til dig om efteråret, er selvfølgelig smykker – og gerne masser af dem. Et outfit kan meget hurtigt blive en del mere spændende at kigge på, hvis der er tilføjet nogle smykker. Og især om efteråret, hvor man måske kan være tilbøjelig til at have en mere mørk og kedelig stil, kan det virkelig hjælpe, hvis der er nogle smykker, som kan sætte lidt gang i festen.

Find smykkerne på www.smykkemester.dk.

Så tag ud og find nogle smarte smykker, som du kan bruge til at pifte din vest, strikkjole eller dine lag på lag outfits op – så er du klar til at gå efteråret i møde med rigtig god og moderne stil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*