Vælg det perfekte tøj til din guldklump

Vælg det perfekte tøj til din guldklump

Som forældre vil man selvfølgelig sit barn det allerbedste – og det er også forståeligt! Men i en jungle af forskellige mærker, kvaliteter, stilarter og producenter kan det være svært at finde frem til den bedste. Når alle omkring en ovenikøbet har sin egen mening om hvad det bedste er, er det helt forståeligt at man godt kan føle sig ret forvirret.

Hvad der er det rigtige, er meget individuelt – folk er forskellige, og det er deres værdier også. Det der er det rette for Sara fra mødregruppen er måske ikke det rigtige for dig. For at hjælpe dig på vej til at finde frem det helt rigtige for dig får du her nogle råd til at vælge det – for dig – perfekte tøj til dit barn!

Tænk i funktionelt tøj

Når du vælger tøj til dit barn, så tænk over hvordan det skal bruges. Børn fiser tit rundt og har gang i mange forskellige lege og projekter, og det skal deres tøj også være lavet til. Det kan være det skal være vandafvisende, let at vaske pletter af, ekstra varmt eller ekstra blødt – og det er heldigvis op til dig som forældre at vurdere hvad der er vigtigt i jeres situation. Du kender selvfølgeligt dit barn bedst, og ved derfor også hvad det har brug for.

Er dit barn en frysepind? Vælg varmt tøj i materialer som for eksempel uld. Bliver dit barn nemt irritabel? Vælg tøj som sidder godt, ikke kradser, ”skærer” ind i huden eller strammer de forkerte steder. Elsker dit barn at være fin prinsesse eller sej pirat? Vælg tøj som afspejler dit barns personlighed og som barnet føler sig sej i.

Vælg langtidsholdbart tøj

En ting er at børn vokser meget hurtigt, og det tit kommer bag på en hvor ofte de har brug for tøj et nummer større fordi det andet er blevet for lille. En anden ting er, at børn har en magisk evne til at slide sit tøj i laser på virkelig kort tid.

Det kan hurtigt blive dyrt i længden hvis ikke man som forældre tænker sig om når der købes tøj ind. Et godt råd kan være at købe det tøj som dit barn har brug for lige nu et nummer for stort. Det betyder at tøjet måske sidder og poser lidt lige nu, men om 1-2 måneder passer det helt sikkert som hånd i handske. Tænk også i kvalitet frem for kvantitet: Kvalitetstøj holder længere, og bliver ikke slidt op lige så hurtigt som tøj i ringe kvalitet.

Et mærke som både er funktionelt og langtidsholdbart er CeLaVi – og det kan helt klart anbefales. CeLaVi har potentiale til at være det perfekte tøj til netop dit barn – fordi det er kvalitetsmæssigt overlegent, holder i længden og ikke mindst er vildt bedårende. Og er det ikke det alle leder efter som det perfekte tøj til deres barn? Derudover har CeLaVi fokus på at lave tøj uden farlige kemikalier – og det giver bestemt også pluspoint på kontoen! Klik her og se udvalget fra CeLaVi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*