Vægttab på maven: Flad mave med kropsanalyse

Tab dig på maven

Der er mange overvægtige i vores samfund i dag og du kan let finde overvægtige, der samtidigt er underernærede. Alle vegne finder du tips til, hvordan du skal tabe dig – også på maven. Du må endelig ikke give op, hvis de enkelte slankeråd ikke virker.

Et slankeprogram skal skræddersys til hver enkelt person, da vi er forskellige af form, kropsbygning, har forskellig forbrænding osv. Der er mange ting, der spiller ind på om du kan tabe dig eller ej. Det spiller også ind på vægttab på maven.

Overalt mødes du med tilbud om gratis slankekure, lynhurtigt vægttab og slankemidler, men ingen af dem er gode for dig. Kiloene vil unægtelig rasle af, men din krop vil ikke have det godt. Mange hurtige slankekure og fedtfattige kure slider hårdt på dit system og du skal måske betale prisen et langt stykke tid fremover i form af nedsat immunforsvar og manglende energi.

Der kan være langt mellem de rigtige råd om kost. Kostråd og kosttips er ofte forskellig fra blad til blad, fra tv-station til tv-station. Hvis din indsats ikke giver pote, vil du sandsynligvis føle, at det er din egen skyld. Det er imidlertid sjældent korrekt.

Kropsanalyse hjælper dig på vej til vægt tab på maven

Din kropsbygning har stor betydning for, om de forskellige planer og råd om mad og sundhed har den ønskede effekt for dig. Ja det er muligt at din veninde har smidt nogle kilo på en magisk slankesuppe, men med mindre hun har fået konstateret at det rent faktisk er fedt hun har tabt, så kan det lige så let være muskelmasse og væske. Det har kroppen på ingen måder godt af. En korrekt sammensætning af maden i forhold til din kropsbygning er afgørende for, om du vil kunne tabe dig på maven. Vejen frem til vægttab på maven er at få lavet en kropsanalyse.

Med en professionel kropsanalyse og forbrændingsanalyse kan du få tal på din forbrænding og hjælp-til-selvhjælp til varigt vægttab. Her sættes dine muskler i gang med at forbrænde fedtet for dig, så du ikke selv skal slide så hårdt. Du får konkrete tal for din krop og dit mål for vægttab på maven bliver pludselig indenfor rækkevidde.

Idéen med en kropsanalyse er, at du skal spise hvad der passer til din krop, og dermed slanke dig. Du skal kunne nyde din mad, og ikke sidde og tælle kalorier i en lille bog. Skal de ekstra kilo smides, er kropsanalysen altså et skridt på vejen til succes.

Vægttabet skal dog ikke kun foregå i din fritid – tag det med på arbejdspladsen. Skal du tabe dig på maven, vil en sundhedskonsulent på arbejdspladsen helt sikkert være et stort skridt på vejen – du vil altså tjene penge og tabe dig samtidig. Et godt skridt på vejen er altså, at få en sundhedskonsulent sat i forbindelse med dit arbejde. En sundhedskonsulent vil sørge for, at du bliver holdt fast i dine nye, gode vaner. Vægttab på maven sker altså både i og udenfor dit arbejde. Det er vejen frem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*