Tidløse og klassiske Georg Jensen smykker til enhver begivenhed

Ringe

Georg Jensens univers byder både på ting til hjemmet samt accessoires og smykker. Georg Jensens smykker hører eksklusivt til dansk design, og har været med til at etablere udtrykket i skandinavisk designtradition med deres kompromisløse kvalitet.

Georg Jensens smykkeserier består af nogle klassiske gengangere, du garanteret kender i forvejen. Men kollektionen består af langt mere end blot de velkendte margueritsmykker.

Læs med og bliv inspireret til forskellige looks, du kan sætte sammen med smykkerne, eller bliv inspireret til at give den helt rette gave – uanset om det er dig selv, eller en helt anden, du vil forkæle med et smykke fra Georg Jensen.

De kendte Georg Jensen smykker, som enhver kvinde kan bære

Du kender helt sikkert margueritsmykkerne fra Georg Jensen. Denne smykkeserie går under navnet Daisy. Denne serie af Georg Jensen smykker har et elegant udtryk, og er en god gave til den feminine pige eller kvinde. Der findes både halskæder, armbånd, vedhæng, ringe og øreringe i Daisyserien.

En anden kendt smykkeserie fra Georg Jensen er Moonlight Grapes. Smykkerne er inspireret af drueklaser, hvilket er tydeligt i designet. Disse smykker er tiltænkt at kunne bæres af alle slags kvinder. Moonlight Grapes laves i sterlingsølv og rosa guld. Serien kommer ligesom Daisy i forskellige smykketyper.

Sidst men absolut ikke mindst kender du måske også Infinity. Denne smykkeserie udarter sig, da den har et mere eksperimenterende udtryk. Infinity smykkerne er af organiske former, hvor materialet bøjet ind om sig selv, og nogle af smykkerne er en smule mere ’chunky’, end hvad man ellers har set fra Georg Jensen. Men selvom serien er anderledes end de vante Georg Jensen smykker, bibeholder Infinity stadig et elegant og klassiskmoderne udtryk.

Tips til styling: hvad er anledningen – fest eller hverdag?

Du kan aldrig gå galt i byen med et smykke fra Georg Jensen. Georg Jensens smykker tiltaler mange kvinder, da de er klassiske og emmer af eksklusivitet. Nogle gange er smykkerne også simple i sit udtryk, hvilket passer til de fleste kvinder, uanset deres individuelle stil. Georg Jensen smykker forefindes både i guld, sterlingsølv, hvidguld, rosa guld osv.

Det løfter især et minimalistisk hverdagslook, hvis man f.eks. har et par guldøreringe til outfittet. Guld går godt sammen med særligt sort, grå, brun og andre mørke farver, da kontrasten herimellem gør, at guldet står ekstra meget frem. Guldsmykker er også flotte til et mere farverigt hverdagslook, dog går de mere i ét med outfittet her.

Sølvsmykker er særligt oplagte til hverdagsbrug, da de ikke altid er lige så iøjefaldende som guldsmykker, men selvom sølvsmykker er mere diskrete, kan de stadig emme af eksklusivitet og være med til at gøre dit outfit mere spændende.

Til festoutfittet kan du aldrig få for mange smykker på. Når det bliver sommer, kan du eksperimentere og prøve noget nyt ved f.eks. at bruge et armbånd om anklen. Derudover kan du fylde på med flere ringe, halskæder i forskellige længder eller hvad end, du føler dig festlig i. Der er uendelige muligheder med Georg Jensen smykker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*