Ro sommeren i møde – hjemme fra stuen!

Full length of determined woman using rowing machine while instructor standing by in gym

Bliv Sund og stærk til sommeren

Bliv sund og stærk til sommeren

Nu er sommeren endnu en gang på vej, og mange er endnu en gang blevet taget med bukserne nede. For hvad skete der med den fitte, toptunede krop, som vi dette år lovede os selv på dette tidspunkt? De stramme muskler er desværre druknet i lidt for meget julemad. Ligesom de lidt for mange tv-aftner og lidt for mange byture – men bare rolig, du kan ro dig væk fra de dybe lande og ind, hvor du igen kan bunde. Det er faktisk ganske nemt, og du behøver kun to ting.

En romaskine og sunde kosttilskud er din redningsvest, når bølgerne går allermest højt. Med disse to redningsprodukter ved hånden behøver du ikke engang at slæbe din uoplagte krop ned i et træningscenter! Du kan nemlig styre roret i ro og mag hjemme fra din stue. En romaskine kan du nemlig købe til dit eget hjem. Det supersunde og gennemtestede kosttilskud BCAA kan du selv sørge for at indtage i den mængde, som du har brug for.

Hvorfor lige romaskine?

En romaskine, tænker du nok. Det lyder da egentlig rimelig dumt, for jeg har ingen planer om at skulle ud og ro denne sommer. Jeg skal egentlig bare ligge på stranden og vise min – forhåbentligt – toptunede krop frem til alle, som gider at kigge. Men en romaskine handler egentlig ikke så meget om, at du skal blive bedre til en bestemt sport. Fordelen ved en romaskine er nemlig, at den som få andre maskiner træner hele kroppen – lige fra læggene til musklerne i nakken. Derved slipper du for at komme vraltende med en toptunet overkrop og et par ben, som  ligner tændstikker.

Har du nogensinde vovet dig ind i det kaos, som er et fitnesscenter, så har du nok set en romaskine før. Teknisk set fungerer den sådan, at du sidder på en lille skammel og trækker dig frem og tilbage ved arm- og benkraft. Bevægelsen er den samme, som man ser hos folk, som ror i kajak. Fordelen ved denne form for træning er, at hele din krop hele tiden er aktiv. Selvom du primært bruger armene, så er maven og benene hele tiden aktiveret. Det betyder, at kort tids træning bliver ret effektiv – og det er jo altid noget, som man godt kan lide at høre.

Drik dig til en fastere krop

Her menes der selvfølgelig ikke, at du bliver klar til sommeren ved at hælde en masse alkohol indenbords. Alkohol feder – desværre! – og derfor er det ikke den vej du skal gå, hvis du vil have flere muskler og komme i bedre form. Vejen frem er tværtimod kosttilskud som BCAA, som du enten kan få i pulver som kan blandes i shakes eller mad eller i pilleform. De fleste vælger at drikke BCAA som shakes, og disse udgør det perfekte supplement til træningen. BCAA indeholder nemlig naturlige stoffer, som er med til at stoppe muskelnedbrydning og optimere proteinsyntesen – to ting, som helt sikkert vil hjælpe din strandkrop på vej.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*