Sølv smykker til kvinder – Sølv halskæder

Sølv ørenringe formet som elefanter

I generationer har kvinder pyntet sig selv med smykker, for at opnå en perfekt afslutning på det outfit man har på. Samtidig også for at kvinder skal fremstå mere feminine, bærer kvinder smykker. Sidst men ikke mindst bæres smykker også som symbol på en tilstand, en tro eller lignende mange kvinder og få mænd gerne vil vise frem.

Det er altså en tendens, som bestemt ikke forventes at forsvinde, og som har eksisteret i et utal af generationer. Går man tilbage i tiden, ser man både sølv og guld smykker ved de velhavende rigmænd og deres koner, hvorimod de mindre velhavende som bønnerne ofte bar smykker, som var lavet af messing eller træ.

Smykker i dag

I dag er smykkerne blevet et kæmpe erhverv, hvor store som små køber dem. I dag er det alle prisklasser, som kan være med og alle former for smykker som bliver velset blandt befolkningen.

Stilen i smykker kan variere meget fra land til land, og her vil der primært blive fokuseret på de danske trends. Dette skyldes, at de nuværende trends i Danmark ikke nødvendigvis stemmer overens med de tendenser man ser i Spanien.

Til teenageren

I dagens Danmark søger de unge piger primært de lette, sjove og ofte billige smykker. Dette er primært teenagepigerne, som ikke har en stor sum penge at købe halskæder eksemepelvis for. Markedet til de unge piger er kæmpe stort, hvor butikker som Pieces og Accesoriez bør nævnes. Her kan man snildt finde gode gaver såsom halskæder i sølv og armbånd til både veninderne og til sig selv.

Til de unge

De unge kvinder i alderen 20-30 søger i denne sæson fortsat store, spraglede og chunky smykker i både sølv og guld. Også farver som sort, metallic og træsmykker er utrolig populære ved kvinder i den alder.
Farverne må som sagt gerne være traditionelle som sølv og guld, men dette er absolut ikke en nødvendighed. Smykkedesignere som Zarah Voigt designere smykker, som går i hjertet på de unge kvinder. Her er det faktisk ofte matereialer som plexiglas til både halskæder og øreringe, som dominerer.

Til de voksne

Lader man alderen stige endnu et hak, finder man kvinder i alderen 30 og opefter. Her ønsker man mere traditionelle smykker, som sølv halskæder lavet i et enkelt og yndigt design, som vi eksempelvis kender fra Georg Jensen.

Det er meget forskelligt mellem kvinder om de foretrækker sølv smykker, eller det skal være en helt anden farve, som passer bedst til dem. Sølv smykker købes ofte af de voksne, da de passer til alt tøj, og er billigere end guldsmykkerne.
Sølv har været et meget populært materiale at lave smykke af i mange år. Sølv er både stilet og feminint, og går til alle hudtoner, hvad end det er halskæder eller ringe, man finder i sølv.

Som forsættelse til dette, er det halskæder i dag, som sælger godt på markedet. Både store chunky halskæder og små, elegante sølv halskæder sælger bedre end nogensinde.
Til sommer vil salget af halskæder stige, se accessories til sommerkjolerne ofte er en halskæde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*