Smarte tasker og punge fra Mulberry

tasker

Mulberry’s eftertragtede kvalitetsprodukter gør virksomheden til et internationalt anerkendt brand i modebranchen.

Mulberry forhandler tasker som deres kerneprodukt, men du kan blandt andet også finde smarte punge i deres sortiment.

Herunder kan der læses mere om, hvem Mulberry er, og hvorfor deres tasker er så populære. Og ikke mindst kan du finde inspiration til at gå på opdagelse i Mulberry’s indbydende sortiment.

Hvem er Mulberry?

Mulberry er et ikonisk fashionbrand og har i mere end 40 år været et stærkt navn i modebranchen. Deres produkter af tilbehør til primært kvinder er kendetegnet af høj kvalitet, unikke detaljer og stilrent design.
Mulberry har siden grundlæggelsen baseret deres produktioner på læder som primær materiale, og det er af højeste kvalitet.

Foruden tasker producerer Mulberry også lærke iPhone covers, punge samt stilrene kalendere til både mænd og kvinder.

Mulberry blev grundlagt i Somerset, England, i 1971 og har i dag designstudie i London. I dag drives den verdenskendte virksomhed af den kreative direktør og chef designer Johnny Coca, der har en professionel fortid hos modehuset Celiné.

De populære og stilrene Mulberry tasker

Mulberry har i årtier været anerkendt for deres designs af tasker, som kombinerer høj kvalitet af læder som materiale med unikke og stilrene detaljer.

Mange kvinder kan nikke genkendende til at lade sig inspirere af Mulberry’s produktioner, når der skal indkøbes en ny taske.

En Mulberry taske er et kvalitetsprodukt, som gør den til en investering, der skaber glæde og stil uanset sæson.

Bayswater er navnet på Mulberry’s populære taskemodel, som igennem årene er blevet produceret i forskellige farver og stilarter.
Denne taske repræsenterer de kvaliteter, som Mulberry står for – enkelhed, tidløs design, høj læderkvalitet samt unikke detaljer.

Bayswater tasken blev i 2016 ændret i design, da den blev gjort mere rummelig, så den i dag er skabt til at indeholde enten tablet eller lignende genstande.

Udviklingen af Bayswater tasken illustrerer, hvordan Mulberry i gennem årene har skabt sin popularitet og anerkendelse. Den verdenskendte virksomhed tilpasser sig udviklingen og behovene, som findes hos deres kunder og arbejder hver sæson for at gøre dem tilfredse.

Punge og tilbehør fra Mulberry

Mulberry har 120 butikker på verdensplan og disse sælger andet end kun de populære tasker. Det populære brand følger med tiden og har blandt andet tørklæder, punge handsker og armbånd i deres sortiment.

Mulberry’s sortiment af tilbehør afspejler samme kvalitetsbevidste design som findes hos deres tasker.

Særligt har deres punge med tiden fået lignende ikon-status som taskerne. Pungene findes i sæsonudvalgte farver, hvor særligt sort, oak, clay, rose water samt oxblood er at finde i de seneste produktioner.

Tilbehøret fra Mulberry kan på samme måde som taskerne være den investering, som skaber stilen hos en kvinde.

Mulberry’s produkter er i høj grad medvirkende til at skabe nye trends, og med deres brede udvalg af nuancer kan der med sikkerhed findes en farve og en model, som komplimenterer enhver kvinde.

Deres tilbehør af tasker og punge er skabt til at være funktionelle og samtidig være ikoniske kvalitetsprodukter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*