Sådan vælger du de rette Georg Jensen smykker

Kvinde med smykke

Georg Jensen er iblandt de mest eftertragtede og internationalt anerkendte, danske smykkebrands. Den skandinaviske stil og smukke enkelthed er med til at gøre smykkerne populære hos danske såvel som udenlandske kunder.

I takt med den stigende og vedvarende popularitet, bliver smykkekollektionerne hos Georg Jensen udvidet og udviklet.

Herunder får du råd og inspiration til at vælge de helt rette smykkedele til dig selv, eller én du holder af.

Vælg ædelmetal i forhold til personlig stil

Med Georg Jensen smykker er du garanteret ypperste kvalitet. Der bruges det fineste ædelmetal i produktionen, og i mange af kollektionerne finder du smykkedele i såvel guld som hvidguld. Dette gør det muligt for enhver pige og kvinde at vælge personlige pyntegenstande, som matcher den personlige stil. Udtryksmæssigt kan der være stor forskel på, om du bærer guld eller hvidguld.

Giver du smykke i gave, kan det være en god idé at starte med at tage afsæt i valg af ædelmateriale.

Hvis gavemodtageren primært bærer guld, kan du med fordel vælge guld, så du sikrer dig, at din gave har størst anvendelsesværdi. Uanset om du er til det smukke, gyldne look med guld eller foretrækker det mere stilrene look med hvidguld, får du materiale i bedste kvalitet.

Der bruges guld i fineste karat hos Georg Jensen. Du kan selv vælge, om du er til ørestikker, armbånd, fingerring eller halskæde i 18 karat guld eller 18 karat hvidguld.

Vælg iblandt de mange Georg Jensen smykkekollektioner

Georg Jensen smykker produceres i forskellige kollektioner, som har hver deres navne. ”Daisy” er navnet på én af de mest velkendte kollektioner. Dette er navnet på de eftertragtede og populære margueritsmykker, som tiltrækker piger og kvinder i alle aldre.

Foruden Daisy kan du også vælge mellem ”Moonlight Grapes”, ”Offspring” og ”Halo”, som er nogle af de mest afholdte smykkekollektioner.

Hver en kollektion har forskellige smykkedele. Du kan vælge fingerringe, armbånd, halskæder og øreringe i hver kollektion.

Det unikke ved de smagfulde Georg Jensen smykker er deres tidløse design og alsidige anvendelsesmuligheder.

Om du vælger øreringe fra én kollektion og matcher dem med en halskæde fra en anden kollektion, er helt op til dig og dine ønsker.

Georg Jensen smykker til enhver pige og kvinde

De populære smykker egner sig perfekt som gave til en særlig anledning. Det kan være en konfirmation, bryllup, studenterfest eller en rund fødselsdag. Det er personlige gaver, som med sikkerhed vil bringe glæde og værdi i masser af år for modtageren.

Udover at du får mange forskellige kollektioner at vælge de personlige pyntegenstande fra, får du også mulighed for at vælge Georg Jensen smykker i forskellige prisklasser fra en smykkemester.

Kollektionerne bliver ikke kun produceret i guld og hvidguld. Ønsker du et mere budgetvenligt smykke, kan du vælge sterlingsølv.

Selvom du vælger sterlingsølv, skal du hverken gå på kompromis med æstetik eller design. Du finder elegante og smukke Georg Jensen smykker i sølv fra kollektioner Offspring, Moonlight Grapes og Daisy.

Dette gør det muligt for enhver pige og kvinde at få smykker for livet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*