Sådan tjener du penge på designertøj

Dame står i dyrt designertøj

Mange af dem som har designertøj har købt det brugt. I Danmark findes der mange steder, hvor man kan købe brugt designertøj. Det er alt fra specifikke forretninger, som bruger deres hverdag på at finde flot og eksklusivt tøj, for så at sælge det videre i deres egen forretning til hjemmesider og apps, hvor man selv kan opstille annoncer med ens tøj. Der findes også markeder, hvor man som privatperson får mulighed for at videresælge sit eget tøj til en stor gruppe mennesker. Faktisk er der mange penge at hente ved at videresælge nyt eller brugt designertøj.

Tjen penge på brugt designertøj

Du kan sagtens få bedre samvittighed over at købe dyre designer-items. Ikke kun fordi de mest luksuriøse items er af god kvalitet, men tit har de dyre designer-items også en god videresalgspris. Det betyder, at selvom din Chanel-taske er blevet elsket godt igennem mange år, har du muligheden for at tjene nogle af pengene ind igen ved at sælge den på en af de mange second-hand-markeder i Danmark.

De største second-hand-markeder finder du typisk i nogle af de større byer. Man betaler typisk dem som afholder det for at kunne få lov til at have en bod. Det betyder, at det bedst kan betale sig at have flere ting at sælge. Faktisk er et marked en super mulighed for dig til at gå igennem dit klædeskab. Du vil nok blive overrasket over, hvor meget tøj du har, som du ikke bruger længere. Tit er tøjet, som du finder i dit skab, heller ikke så brugt eller slidt, som man skulle tro. Du kan også udnytte markedet til at finde noget lækkert tøj til billige priser til dig selv.

Hvis du ikke føler, at du har nok tøj eller tilbehør til at have din egen bod, kan du overveje at dele en bod med en af dine venner. På den måde får du også mulighed for at dele prisen for boden med din veninde.

Tjen penge på nyt designertøj

Du kan også tjene penge på at sælge nyt designertøj. Her er det vigtigt, at alt er i perfekt stand. Det betyder, at du både skal være i stand til at fremvise kvittering, værdibevis, tags, æsker og eventuelle stofposer. Du kan sagtens videresælge nyt tøj på de samme hjemmesider som dem, hvor du kan sælge brugt tøj, så du kan med fordel både sælge nyt og brugt. Når du sælger nyt tøj, er det sjældent, at du kan få hele indkøbsprisen tilbage, og det er endnu sværere at tjene på nyt tøj. Hvis du gerne vil tjene på tøjet, skal du være god til at finde det som er sjældent. Hvis et stykke designertøj er sjældent, vil der typisk være mange som vil gøre meget for at få fingre i det item. Det betyder, at du kan sælge det videre til over indkøbsprisen. Det sværeste ved at tjene på nyt designertøj er at vide, hvor og hvornår de mest sjældne item bliver sat til salg. Hvis du gerne vil begynde at sælge designertøj videre, har du brug for en startkapital. Du kan overveje at tage et lån på Zaplo. Hos Zaplo kan du låne op til 25.000 kr., og fordi du sælger tøjet videre hurtigt, får du også mulighed for at tilbagebetale Zaplo hurtigt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*