Ringe til mænd i sort/sølv – Billige tungsten ringe til mænd

ring

Ringe til mænd. Smykker til mænd. Accessories til mænd. Det er ikke noget, vi er vant til at høre om. Især virker det til, at særligt ringe til mænd er et helt nyt fænomen. Førhen var ringe forbeholdt kvinder, og det var sjældent, at de prydede mænds hænder.

For det meste gik mænd kun med ring, hvis der var tale om en forlovelse eller et bryllup, og de satte i hvert fald ikke deres ben i en guldsmed for at købe en ring til sig selv. Der er dog meget, der tyder på, at den tid kan være ved at være forbi. Moden inden for smykker til mænd er så småt begyndt at spire, og det er ved at blive populært for mænd at gå med ring. Ringen er efterhånden blevet en helt almindelig accessory på højde med den simple halskæde eller et armbånd i læder, så modeindustrien følger trop, og i dag er der masser af muligheder, varianter og materieller at vælge imellem, når mænd skal finde den helt rigtige ring. Samtidig er der både dyre og billige alternativer, så der er ingen undskyldning for, at mænd lader være med at gå med ring.

Mænd holder sig for det meste til det simple og klassiske snit, når de udvælger en ring, og der er ikke meget lighed mellem de ringe, som er favoritter hos mænd og kvinder. Kvinder foretrækker ofte de dyre og ædle metaller som sølv og guld, hvorimod mænd er stærke fortalere for billige og alternative metaller som stål, titanium og tungsten. Særligt tungsten er ved at blive et populært materiale, når man skal lave ringe til mænd.

Fordelen ved tungsten er, at det udseendemæssigt tiltaler mænd. Ringe i tungsten er holdt i de mørke og sorte nuancer, og designet er enkelt, men elegant. Ringe til mænd får altså et råt udtryk samtidig med, at den lever op til den trend, der dominere moden inden for smykkedesign. Det er særligt den sorte farve, der kendetegner ringe i tungsten, så når mænd gennemgår nettets smykkeforhandlere, er det let at skelne ringe i tungsten fra de resterende modeller.

Og det kan være en god ide for mænd at holde sig til disse sorte ringe i tungsten. Udover det flotte design og den sorte farve har ringene nemlig masser af andre kvaliteter. Tungsten er kendt for at være det metal, der har det højeste smeltepunkt, og det betyder blandet andet, at ringe i tungsten er utrolig hårde og dermed nærved umulige at beskadige eller ridse. Det kræver altså et minimum af vedligeholdelse for mænd, der har en ring i tungsten, og ringen vil være så god som ny i meget lang tid.

Ringe til mænd er blevet mainstream

En af de primære fordele – i hvert fald for mange mænd – er dog ringenes pris, som er langt billigere end tilsvarende modeller. Det kan være dyrt at købe en ring af ordentligt kvalitet, men når det kommer den til den karakteristiske sorte ring i tungsten, er det muligt at erhverve den til en langt billigere penge, end man lige regner med. Da tungsten ikke er et ædelt metal, er ringe i det sorte materiale ofte billigere end ringe i guld og sølv. Mænd får altså en ring med en lang række egenskaber i form af design og holdbarhed til en pris, der er så billig, at alle kan være med.

Det er bare med at hoppe med på trenden og anskaffe den sorte og billige ring til sig selv, sin kæreste eller sin mand. Ringe til mænd er ved at være højeste mode, og man falder bestemt ikke ved siden af, hvis man vælger en ring, der er fremstillet i sort tungsten. Tværtimod. Så gå en tur forbi den lokale guldsmed eller benyt internettets muligheder og besøg en af de mange sider, der forhandler ringe til mænd. Der er endda mange internetbutikker, der har hele sider dedikeret til henholdsvis ”smykker til mænd”, ”ringe til mænd”, ”ringe i tungsten” og så kombinationen ”ringe til mænd i tungsten”. Også priserne er oplistet hos de forskellige forhandlere, og her kan man med egne øjne se, at ringene i tungsten er billige – i hvert fald langt billigere – end mange af de andre modeller, der er møntet på mænd.

Det kunne altså ikke være nemmere for mænd at være med på moden. Og i dette tilfælde er det oven i købet muligt at være en af de første mænd, der ifører sig den sorte ring. Så mænd skal bare komme i gang, få ring på fingeren og så fremvise nyeste mode i form af den sorte tungsten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*