Philips saftpresser vinder terræn på det danske marked

Grøn juice sundhed fra Philips

Skal man ud og købe en ny saftpresser til sit køkken, er det ualmindeligt svært at komme uden om Philips. Philips er nemlig en producent, der har etableret sig på markedet i tidernes morgen – og fået stor succes. Der er specielt én saftpresser fra Philips, der har imponeret med sine salgstal.

Philips HR1896 saftpresser – Mange tusinde solgte eksemplarer

Philips HR1896 er den saftpresser, der har imponeret både forbrugere, medier og andre interessenter med sine imponerende salgstal. Hvert år bliver der solgt mange tusinde eksemplarer – blot på det danske marked. Selvom Philips efterhånden har designet, udviklet og fremstillet rigtigt mange saftpressere, så er det alligevel tydeligt, at der er nogle saftpressere, der skiller sig ud fra mængden.

Det er dog næppe helt tilfældigt, at der er så mange, der har valgt at købe netop HR1896 fra Philips. Det er nemlig en saftpresser, der har vundet utallige prestigefyldte tests efterhånden. Ydermere har saftpresseren fået mange fine placeringer i store medier. Det er bl.a. blevet til 3. pladsen hos Politiken og 2. pladsen hos Råd & Rön. Der kan dermed ikke herske nogen tvivl om, at det er en glimrende saftpresser, der er værd at samle på.

Danskerne går efter prisvenlige saftpressere

Udviklingen viser, at danskerne i høj grad går efter prisvenlige saftpressere. Det er derfor ikke helt så overraskende, at Philips er blevet et eftertragtet brand. Philips har nemlig specialiseret sig i salg af saftpressere, der koster under tusinde kroner. Dermed henvender saftpresserne sig til ethvert budget, og man er sikret kvalitet for alle pengene.

Hvorvidt Philips HR1869 bliver overhalet af en ny saftpresser er svært at spå om i øjeblikket. Ikke desto mindre har det været en saftpresser, der har skabt begejstring blandt mange tusinde forbrugere – i både ind- og udland. På trods af mange års levetid er det fortsat en model, der forhandles i de danske butikker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*