Paul Mitchell tilbud – Paul Mitchell shampoo billigt

Shampoo

De fleste piger kender nok til Paul Mitchell, men de færreste kender til baggrunden for hans fantastiske produkter og her under hans gode shampoo.

Historien om Paul Mitchell

Historien bag den succesrige og luksuriøse hårproduktserie Paul Mitchell går langt tilbage. Det var den unge skotske mand Paul Mitchell, der i en ung alder flyttede til London, hvor han startede sin karriere som frisør. Som frisør opnåede han stor succes, og allerede som 24-årig var han eneejer af to saloner og desuden partner i to andre. Samtidig havde han tid til deltagelse i diverse frisørkonkurrencer, hvor det var mere regel end undtagelse, at det var Paul Mitchell, som tog guldet med sig hjem.

Igennem sin karriere havde Paul Mitchell fornøjelsen af at klippe og sætte mange kendissers hår. Dette bragte ham til New York, hvor han i mange år levede som eksperimenterende frisør til både fornøjelse og forargelse for samfundet. Da han senere flyttede til Hawaii opfandt han sin første hårproduktserie, der er i dag er blevet en kæmpe succes verden over.

Paul Mitchell er i dag død, men hans hårprodukter lever videre. Det er i dag af CEO John Paul DeJoria og sønnen Angus Mitchell, der driver virksomheden.

Filosofien bag Paul Mitchell

Et af de vigtigste aspekter i forbindelse med filosofien bag Paul Mitchell er forpligtelsen overfor naturen og beskyttelsen af denne. Alle serier inden for Paul Mitchell hårprodukter følger en miljørigtig linje. Dette indebærer bl.a. at alle produktserier er vandopløselige, ingen test har fundet sted på dyr og produktemballagen er genbrugelig.

Paul Mitchell er altså ikke kun et tilbud om fremragende pleje til kvindens hår, men også et tilbud om at støtte op om C02- venligt fremstilling og bæredygtighed.

Køb shampoo produkterne på tilbud

Selvom produktserien inden for Paul Mitchell er af virkelig god kvalitet og ofte er meget dyr ved frisørerne, er der ofte mulighed for at finde gode tilbud, så alle har muligheden for at få det bedste til sit hår.

Både via online salg og frisør outlets, kan man finde gode tilbud, hvor selv de mest populære Paul Mitchell produkter sælges billigt. Her kan der være besparelser på op til 50 %, så et godt tilbud kan være til stor gavn for eksempelvis studerende.

Paul Mitchells bestsellers på tilbud

I dag lancere Paul Mitchell en jungle af produkter, så man kan finde den perfekte shampoo, balsam og stylingprodukt til sit hår. Valget står imellem serier fra eksempelvis den blå klassisker ”Original”, der giver god fugt og beskyttelse, til den orange ”Color Care”, der forlænger farven i håret og indeholder UV-filter til beskyttelse af håret.

Paul Mitchells serier er alle kendt ved, at hver enkel serie har tilknyttet en bestemt farve. Eksempelvis er serien ”Stregth” kendt for sin pink farve.
Tuberne med shampoo, balsam mv. er lavet med et eksklusivt look, der afviser alt, hvad der kunne ligne billigt shampoo. Det er lækre tuber, der stolt kan vises frem på badeværelset.

Nedenfor ses en beskrivelse af nogle af Paul Mitchells populære serier, der også ofte er tilbud på.

Paul Mitchel Strength

Strength er den serie fra Paul Mitchell, der er mest rig på fugt. Den styrker håret kraftigt, for at modvirke skader, slid og udtørring af håret. Ved brug af shampoo og conditioner (balsam) opnås en forøget hårstyrke på op til 50 %. I serien tilbydes også en hårkur, der anbefales at anvendes 4-8 gange månedligt efter behov.

Shampooen sælges både i dunke med 300 ml. og 1 l. Prisen afhænger af butik og tilbud.

Paul Mitchell Smoothing

En anden populær serie inden for Paul Mitchell er den lysegrønne ”Smoothing”. Denne serie har til formål at give et glat og blødere hår, der efter bad og styling fremstår med et smukt skær fuld af næring og fugt. Specielt den Super Skinny Serum fra denne serie er meget populær. Kun få dråber af serumen tilføjer fugt og glans til håret.

Tilbud på Paul Mitchell

Paul Mitchell er et brand, der oftest sælges i saloner, og her er prisen ikke er altid helt billig. Derfor kan det være en fordel at holde øje med førnævnte online salg af hårprodukter og andre tilbud.

Gode rabatter er værd at tage med, så lokkerne kan få det bedste de fortjener. Du finder hurtigt gode tilbud på de sider vi henviser til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*