Match dine negle med dit outfit

Person holder telefon med sorte negle

Ethvert outfit har brug for, at du også matcher andre ting på dig, med outfittet. Det kan man gøre med mange ting, smykker, hatte, sko eller dine negle! Negle kan gøre rigtig meget for et outfit, netop fordi det lige sætter prikken over i’et.

Flotte negle i alle farver – der er mange variationer

Det gode ved negle er, at man kan få lavet negle i så mange forskellige farver, mønstre, størrelser, længder og generelt er der bare en stor variation. Den kan man både med neglelak og med gel, som du oftest skal bruge en UV lampe til negle, for at tørre denne gel. Det gode ved gel og denne UV lampe til negle er, at neglene holder længere i forhold til neglelak. Man kan sagtens finde denne negle gel i mange farver, så det skal du ikke bekymre dig om.

Med neglelak og mange andre negleprodukter, som for eksempel et stamp on kit, kan du lave nogle forskellige mønstre. Det kan for eksempel være striber, prikker, hjerter eller noget helt andet. Dermed kan du altså matche neglende med det mønster, du har på tøjet, hvis det for eksempel er hjerter eller blomster. Vil du gerne bruge gel og UV lampe til negle, kan du også lave mønstret ovenpå på dette.

Farver behøver ikke være ens – men de skal passe sammen

For at noget skal matche, behøver det ikke være samme farve. Det betyder altså, at bare fordi du har sort tøj på, behøver dine negle ikke være sorte. Det vil selvfølgelig også passe sammen, men det kan også blive lidt kedeligt. Det gode ved sort er, at alt passer til sort.

Så man kan godt farve neglende en anden farve, end den farve du har på tøjet, skoene eller smykkerne. En måde at vælge en farve, der passer godt med en anden, er ved at vælge kontrastfarven. Det betyder, at lilla passer til gul, rød passer til grøn osv. Det er i hvert fald en måde at vælge et matchende sæt negle på, men hvor man vælger kontrastfarven, så neglende stikker lidt ud.

Man kan selvfølgelig også tænke anderledes, og vælge en farve i nogle lunde samme farvepalette. Har man noget brunt eller beige på, kan neglende være brune eller beige, eller måske en rimelig lys lyserød, som er meget naturlig og rolig farve og passer derfor til brun og beige. Har man blå og lyserød på, kan man vælge en lysere farve af blå og lyserød til neglende. Der er mange måder at vælge farven til neglende på, og man kan jo også have mere end én farve på, specielt hvis man også har et mønster på.

Så i sidste ende er farven dit valg, og om du vil putte et mønster på efter at have valgt farven, er også dit valg, det samme er, om du vil bruge UV lampe til negle, eller bare neglelak. Det handler bare om at overveje, hvad du vil. Vil du stikke ud, eller få det hele til at hænge sammen? Uanset hvad, er matchende negle til outfittet et godt valg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*