Kvinde, vælg den rette påklædning til daten – Vær udfordrende i det små

Date

Førstehåndsindtrykket er ikke alt sigende, men det betyder meget, når man skal på date. Det er især vigtigt at give et godt indtryk, når man møder nogen første gang, eller af anden anledning skal på sin første date med en person man finder interessant.

Der er mange måder at give folk et indtryk af, hvordan man er, men en de allerførste ting din date vil lægge mærke til er, hvordan du er påklædt.

Hvorfor er påklædningen så vigtig?

Det er vigtigt at klæde sig rigtigt, når man skal give folk et positivt indtryk. Hvilket indtryk man vil give varierer selvfølgelig efter situationen. Der kan for eksempel være stor forskel på, hvad man tager på til arbejde, og hvad man har på til familiebesøg. Men påklædningen er og bliver vigtig. Hvorfor? Blandt andet fordi mennesker tænker i stereotyper.

Det er svært at regne ud, hvilke stereotyper andre mennesker har, men der er altid tommelfingerregler som kan hjælpe dig på vej. Langt hen ad vejen er det åbenlyst, hvad du skal undgå, men der er også tricks, du måske ikke overvejer.

Hvad skal man undgå?

Det er for eksempel almindeligvis ikke en god idé at have tøj på med udsagn som udtrykker stærke holdninger. Selvom man selvfølgelig har en årsag til, at man har de holdninger man har, kan din date ikke regne dem ud uden at spørge. Og det kan lede til akavede situationer, hvis I er meget uenige. Derfor er det en god idé under især første date ikke at have politiskvinklet påklædning på. Du kan sagtens tale om dine holdninger, det bliver bare mindre akavet, hvis samtalen naturligt falder hertil.

Det betyder dog ikke, at du skal klæde dig kedeligt på, for at have en succesfuld date. Faktisk er det en god idé at være påklædt på en lidt udfordrende måde. Det kan stimulere en nysgerrighed og interesse, uden at du behøver være meget våget. Det kan nemlig også få din date til at tænke på forkerte stereotyper, hvis din påklædning er meget udfordrende i natur.

Hvad er god påklædning til en date?

Du har sikkert hørt udtrykket ”Less is more”, og når det kommer til påklædning til en date, er det også i én forstand tilfældet. Det skader ingenting at vise hud, men vær udfordrende i det diskrete. Du behøver ikke høje hæle og dyb kavalergang for at være udfordrende. Hav blot i sinde, at alt for formel påklædning kan give indtryk af, at du er en kedelig, meget tilbageholdende kvinde.

Tør du have en påklædning som viser ankler, skuldre eller måske et stykke mave, kan du give din date et indtryk af, at du er sikker i dig selv, og tilfreds med den du er. Og netop det at have den selvsikkerhed er påvist til at være et attraktivt træk for mange.

Det er altså ikke blot for at gøre din potentielle partner interesseret i dit udseende, du bør overveje udfordrende påklædning. Det kan give et godt førstehåndsindtryk af din personlighed, og du kan med din påklædning hjælpe til med at skabe en afslappet og behagelig følelse på jeres date.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*