Gode krøllejern – Test af krøllejern

Krøllejern

Find krøllejern til alle lejligheder. Vi har samlet test af forskellige krøllejern. Det er nemlig langt fra alle krøllejern der er lige gode. Find ud af hvilke du skal se på.

Krøllejern til enhver lejlighed

Et godt krøllejern er en uundværlig del af langt de fleste pigers skønhedsprodukter. Krøllejernet er mange gangeredningen i enhver hårkrise før festen, men også en god måde at pifte sit hverdagslook op, hvad enten man ønsker bløde og store krøller eller små krøller.

Krøllejernet er en investering for alle kvinder og piger. Krøllejernene komme i mange forskellige afskygninger, så man har mulighed for at finde det krøllejern, der passer til netop dit hår, lige meget om det er langt eller kort, tykt eller tyndt.

Forskellige krøller med forskellige krøllejern

Hår er ligeså forskelligt som fingeraftryk. Det betyder, at ingen krøller bliver ens selvom de laves med det samme krøllejern, hvilket netop er charmen ved produktet.

Der er mange forskellige måder, at lave sine krøller. Krøllens størrelse og form afhænger af om de laves med curlere eller krøllejern.

Krøller med curlere

I selskab med lidt fingersnilde og god tålmodighed er curlere vejen frem til de smukke og bølgende lokker vi kender fra kendisserne på de røde løbere. For at opnå det mest holdbare resultat anbefales det at anvende curlere med varme frem for velkro-curlere.

Krøller med krøllejern

Med krøllejern er det også muligt at få forskellige størrelser og fylder af krøller. Det afhænger af bredden og formen på jernets spyd. Krøllejern kan fås i forskellige størrelser og sælges ofte i størrelser mellem 16 – 38 mm. Jo bredere krøllejernets spyd, er desto større bliver krøllerne.

Med krøllejern blive krøllerne aldrig ens, så før hver fest har man mulighed for at prøve nye metoder af med sit krøllejern og på den måde teste, hvad det gør for sit hår.

Test af krøllejern

Det afhænger som sagt af hvilket krøllejern du køber, hvilke krøller du får. Nedenfor er flere gode krøllejern, der alle har været igennem diverse test, for at sikre, at netop de er de er nogle af de bedste på markedet. Disse test er udført af både helt almindelig mennesker, af frisører i salonerne og af producenterne selv.

Babyliss test

Et krøllejern, der har klaret sig godt i mange test, er Babyliss’ Pro Titanium- Tourmaline Curling Iron i størrelsen 19 mm. Krøllejernet har en justerbar temperaturindstilling og kan varme fra 135 – 200°C, så det kan tilpasses ethvert hår. Grundet belægningen af titanium og turmalin har krøllejernet en lang levetid.

Krøllejernet er nemt at arbejde med og laver fine prinsessekrøller, der kan holde hele en hel aften. Det er måske et krøllejern du bør teste?

Babyliss går helt sikkert i kategorien gode krøllejern.

HH Simonsen test

Et andet anbefalelsesværdigt krøllejern kommer fra producenter HH Simonsen. Her kan modellen Stylen Formjern anbefales efter mange test. Krøllejernet er perfekt til nemme, hurtige og elegante spiralkrøller i alle typer hår. Krøllejernet er nemt og behageligt at arbejde med. Dette krøllejern giver større krøller end Babyliss’ model ovenover.

Det er værd at undersøge, hvilke krøllejern, der har klaret sig godt i de forskellige test, da levetiden og kvaliteten generelt er meget forskellig fra producent til producent.

Den bedste test du kan lave er, at spørge venner og bekendte til hvilke krøllejern de selv bedst kan lide og hvad de har testet sig frem til virker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*