Halstørklæder til mænd – Stribede, smarte og fede halstørklæder i strik

Halstørklæder mænd

Smarte, stribede halstørklæder holder moden tæt på og sygdomme langt væk.

Vinterens mørke og kulde er endnu engang landet, og det er på tide at tage nogle forholdsregler for at holde varmen og bekæmpe blandt andet snue, halsonde og influenza. Frem skal det varme vintertøj med tilbehør i form af huer, halstørklæder, vanter, uldundertøj og store støvler. De mest effektive våben mod den bitre kulde og dens sygdomsfølgesvende er halstørklæder. Og så fås de oven i købet i mange smarte og fede udseender blandt andet stribede, som sætter prikken over i’et på ens vinteroutfit.

Halstørklæder til mænd fås i mange varianter

Halstørklæder er ikke blot smarte sygdomsbekæmpere, de er også moderigtigt tilbehør. Specielt til mænd er halstørklæder blevet ligeså meget en accessorie som en varmenødvendighed. I takt med at mange mænd går med halstørklæder for modens skyld, fremstilles de naturligvis i mange varianter. På top tre over fede halstørklæder til mænd ligger de stribede, de store og fyldige og halstørklæder fra det kendte mærke Burberry. Andre varianter som ensfarvede, ternede, stribede i forskellige stribestørrelser, mønstrede, i stof og hjemmelavede i strik er selvfølgelig også smarte ifølge andre af landets mænd. Faktisk er halstørklæder i strik og gerne stribede ved at kæmpe sig op på en pæn plads på mændenes rangliste over smarte halstørklæder.

Strik hitter – hjemmelavede eller ej

Fede halstørklæder til mænd kan altså ikke fastslås ved blot nogle få, fede varianter. Mændenes smag er nemlig vidtrækkende, og det nyeste modefænomen er halstørklæder i strik. En grund hertil kan være, at halstørklæder lavet i strik har uendelig mange muligheder, hvad angår udseendet. Hvis de smarte halstørklæder er hjemmelavede, kan man selv bestemme farver, mønstre, længde og fyldighed. Men ikke alle har mulighed for at få fede, hjemmelavede halstørklæder i strik serveret, og derfor er de også tilgængelige i butikkerne. Hylderne er fulde af smarte halstørklæder til mænd – og især stribede og i strik, fordi strik hitter blandt mænd i alle aldre. Stribede halstørklæder i strik er ofte et kæmpe hit, idet de tilbyder et farvespil i fede og moderne farver, som pifter det tunge vintertøj op, og samtidig er farverne indkapslede i striberne, så det forbliver stilfuldt og klassisk. Derudover er halstørklæder i strik yderst kuldeabsorberende, så ingen sygdomme får taget på hverken mænd eller kvinder, der har et halstørklæde i strik viklet om halsen.

Halstørklæder til mænd som modefænomen

Om vinteren rundt om halsene på de mange mænd finder man forskellige, fede halstørklæder. Som før nævnt er halstørklæder til mænd blevet et separat emne inden for moden, og mændene bruger dem som modetilbehør. Det er fra teenagedrengen til den unge fyr til forretningsmanden eller familiefaren og helt hen til den ældre mand, der anvender halstørklæder i dagligdagen som modefænomen parallelt som vintertilbehør. De unge mænd er ofte til smarte og fede halstørklæder med masser af spræl, farver og mønstre. De jakkesætbeklædte og ældre mænd er mere til stofhalstørklæderne med frynser, som strammes i en løkke rundt om halsen, hvor den gængse mand er til lidt af hvert. Både smarte, stribede halstørklæder i strik, men også til halstørklæder i stof – ensfarvede, stribede eller afvigende med prikker eller abstrakte mønstre. Moden er som bekendt bred og altid i forandring, og mændene er helt med på at få fingre i fede, moderigtige halstørklæder og dermed hoppe med på modebølgen og sætte et personligt præg på vinterbeklædningen.

Sygdomme har få chancer mod halstørklæder

Ikke nok med at halstørklæder er moderigtige, de er også udmærkede hjælpere, hvad angår at holde sygdomme på afstand. Lige meget om de er stribede, farverige eller i strik, så holder halstørklæderne paraderne så godt oppe, at de færreste virusser og sygdomme kan trænge igennem og blive problematisk for mændene eller kvinderne bagved de smarte vinteraccessories. Halsen er det mest udsatte i vinterkulden og skal derfor beskyttes for at undgå de mest gængse sygdomme som forkølelse, ondt i halsen og influenza. Og det klarer de fede halstørklæder med bravur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*