Gør din skogarderobe klar til sommerens trends

Farverige sneakers

Elsker du også at følge med i nutidens forskellige trends og mode fund? Så elsker du helt sikkert også at gå på udkig i forskellige modemagasiner og i butikkerne efter den kommende sæsons nyeste mode. Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder selvfølgelig, at din skogarderobe skal opdateres, så den passer til de nyeste modetendenser. Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal gå efter, når det gælder sommerens mode indenfor sko.

De seje sko, du kan have på altid – retro sneakers

Elsker du også at have komforten på dine fødder ved et par lækre sneakers? Så kan det være, du skal investere i et par retro sneakers til den kommende sommer, da disse sko især er på moden. Sneakers er både behagelige og gode til hverdag og til fest. Sneakers er også en af de sko, man altid har minimum ét par af i garderoben, og som man altid kan bruge et par mere af. I år er det især de retro styles til dine sneakers, som vinder frem i modebilledet. Hvis du vil gøre dit look endnu mere retro, kan et bar fede runde snørebånd være prikken over i’et til dit look. Og de retro sneakers er især gode om sommeren til et par bare ben.

Afslappede og stilfulde sko – plateau klipklappere

Er du også vild med den afslappede stil? Så vil du helt sikkert elske denne stil til sko, som er kommet på mode igen siden 90’erne. Det er selvfølgelig klipklappere med plateau sål. Klipklapperne i sig selv giver virkelig dit look et sommerligt udtryk, som er helt fantastisk om sommeren. Derudover er disse nye plateau klipklappere faktisk virkelig stilfulde og feminine til sommerens mange fester og hyggelige arrangementer. Samtidig kan du også bruge skoen, som en lækker og let sko til stranden.

De rustikke og chunky sko – Clogs

Du må ikke dømme de nye stilfulde clogs på deres navn. De er faktisk på vej ind i modebilledet igen. Og så skal disse nye versioner gerne være i læder eller ruskind. Dette sammen med skønne jordfarver giver dem et helt fantastisk og jordnært look. Skoen kan nemt give dit sommer outfit en skøn stemning af ferie og sommerhus, da de er så nemme, rustikke og vintage, at man ikke kan andet end elske dem. Med en sommerkjole kan du være både fin og afslappet på samme tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*