Giv en gave til mor, som giver til alle hver dag

gave til mor

Mor har meget travlt med at drage omsorg for alle i familien og sætter mandens og børnenes behov over sine egne. Hun forventer ikke noget, men det vil helt sikkert falde i god jord, hvis hun blev overrasket med en dejlig gave og lidt forkælelse.

Det er en smuk gestus at give en gave som symbol på, at man sætter pris på et andet menneske. Det behøver ikke at være en vildt dyr gave – det er tanken, der tæller. Ofte er det endda endnu bedre med en mindre, men personlig gave til mor, som helt sikkert vil bringe et smil frem.

Hjælp de små børn med at finde en gave til mor

Mor vil blive ellevild, hvis de små børn kommer og overrasker hende med en fin lille gave. Selvfølgelig kan de små børn ikke selv gå ud og finde og betale en gave til mor – det er mor fuldt ud klar over. Denne skønne tanke er derfor kun mulig at gøre til en realitet, hvis en voksen hjælper børnene og betaler gaven. Dette kunne eksempelvis være far, eller en anden voksen, der er tæt på børnene.

Tag dem med ud i en butik, og aftal et beløb som de må vælge en gave til. Selvom det er dig, som voksen, der betaler, så kommer gaven stadig fra børnene og deres hjerter, når det er dem, der udvælger gaven med mor i tankerne.

Husk at give en gave til mor på mærkedage og ”bare fordi”

Mor knokler til hverdag, og gør alt hvad hun kan for sin familie. Men hun har samtidig en super god hukommelse, der går meget op i mærkedage. Tidspunkter, hvor det vil være en kærlig og god idé at vise, at hun bliver sat pris på, er ved mærkedage. Det kunne være dage som:

  • Hendes fødselsdag
  • Juleaften
  • Mors Dag
  • Bryllupsdag
  • Andre dage, hvor mor markerer en milepæl i livet.

Når du giver en gave til mor, så føler hun, at hun bliver sat pris på, og at hun bliver bekræftet i, at hgave til morun er en vigtig person i dit og børnenes liv. Det varmer om hjertet og gør mor meget glad. Hvor så ikke lade mor føle sig betydningsfuld lidt oftere end til specielle mærkedage?

Nogle gange kan det være en endnu bedre overraskelse, hvis du giver en gave til mor på en dag, hvor hun slet ikke forventer det. Det viser, at du tænker på hende, at børnene tænker på hende og at hun er uundværlig for familien.

Det behøver som sagt ikke at være en dyr gave – bare det er en gave, der går lige i hjertet. Find eksempelvis noget, der symboliserer jeres familie – noget, som mor har ønsket sig længe, men har tilsidesat for andres ønsker, eller en lille ting med en sød tekst eller kærligt citat, der markerer mors betydning i familien. Give en gave til mor og sprede glæde og lykke til en person, som betyder meget for dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*