Gå vinteren i møde med lækre varme trøjer

sweater

Når vinteren nærmer sig, er det tid til at opgradere garderoben med lækre varme trøjer. Bluser, veste, cardigans og trøjer, ja mulighederne er mange. Hvordan finder du det helt rigtige at tilføje din garderobe? Følg med her og få de nyeste trends der holder dig varm helt ind i det nye år.

Juletrøjen er et must have til december måned

Måske er du også en af dem, der tænker at en juletrøje er noget syntetisk skrammel, og derfor ikke ønsker at investere i sådan en. Men faktisk forholder det sig slet ikke sådan. Det ER nemlig muligt at finde nogle super flotte juletrøjer af god kvalitet til rimelige penge. Der findes nemlig en masse fine jule styles i f.eks. ren bomuld. Så alle i familien kan faktisk blive klar til julen med billige juletrøjer i lækre materialer. Det vil helt klart hitte hos børnene, hvis alle i familien har lækre juletrøjer klar til alt hyggen i december.

Strikkede veste hitter stadig dette efterår

Hvad er flottere end en fin blomstret kjole med en vest over, eller en flot skjorte og lækre jeans tilført en lækker vest, så du kan holde varmen på kontoret? Der er ikke tvivl om at veste stadig trender. Hvis du ikke kender en eller selv kan strikke en, findes der rigtig mange super flotte veste ude i modebutikkerne. Det er bare om at komme ud og lure, og finde netop den vest der passer bedst i din garderobe. Så kan du gå efteråret og vinteren i møde med en af tidens hotteste trends.

Bæredygtig mode – dit valg

Ville det ikke være fedt, hvis man kunne kombinere den seneste mode med bæredygtighed? Det er faktisk muligt, da mange af de helt lækre og fede brands er begyndt at lave bæredygtige alternativer. Der findes bæredygtig mode lavet af Gots-mærket bomuld, og der findes også lækre og lune trøjer lavet af det blødeste cashmere. Køb cashmere hos O’tay, og bliv klædt stilfuldt på til vinteren. Her findes et utal af megalækre og stilfulde styles. F.eks. bluser og trøjer. Cashmere er utrolig behageligt at have på, det er varmeregulerende, og er smørblødt. Samtidig er cashmere bæredygtigt, da det er utrolig slidstærkt designs er tidløse, hvilket gør at du kan have disse trøjer og bluser i din garderobe i mange år fremover. Det kan lade sig gøre at være moderigtig OG støtte op om bæredygtighed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*