Farverige sneakers til kvinder og damer fra Adidas, New Balance, Nike

Farverige sneakers

De seneste sæsoner har sneakers til kvinder stille og roligt fået sin indtræden på markedet. Og denne sæson bliver sæsonen, hvor de for alvor kommer frem. Det er nu mere regel end undtagelse at eje et par af de fede og farverige sneakers, hvis man vil følge moden.

At sneakersne er kommet frem, har kun været et spørgsmål om tid. Det er nemlig de perfekte forårssko til både kvinder, damer og piger. De er fashionable og behagelige på én og samme gang. Derudover er de fremragende til nedtoning af outfits, hvis dette ønskes.
Dine sneakers kan bruges til alt fra blomstrede kjoler til korte shorts til jeans, og også derfor er de blevet ekstra populære. Det er blevet en trend frem for et tabu at bære sneakers til eksempelvis kjoler.

Markedets utal af sneakers

Der findes en næsten uendelig række af forskellige farverige sneakers til kvinder i dag. Nogle af de største mærker og producenter inden for sneakersbranchen er i denne sæson Nike, Vans, New Balance og Adidas.

Valget af mærke og model falder naturligt efter sin smag. Specielt Adidas og Nike har leveret et utrolig farverige og spændende sneakersortiment til butikkerne i år.

Sneakers fra New Balance

New Balance har længe været en outsider inden for sneakers til kvinder, men inden for de sidste par år er mærket stormet frem. Specielt kvinderne er rigtig glade for New Balance, men tror fejlagtigt, at det er Nike sko de har. Derfor har mange svært ved at finde dem, når de søger, fordi de ikke leder efter det karakteristiske N for Nike, men N for New Balance.

New Balance er helt sikkert kommet for at blive og de har vundet stor ind blandt damer og kvinder i Danmark. New Balance er et upcoming mærke, som sagtens vil kunne slå andre store mærker af pinden.

Sneakers fra Adidas

Adidas har haft en bragende stor markedsandel på sneaksmarkedet siden Adolf Dassler grundlagde virksomheden i 1920. Visionen har fra start været at skabe den perfekte sko til alle sportsgrene, samtidig med han ville skabe tøj og sko til folk uden for sportsverdenen.
Deres sortiment af sneakers til kvinder er i dag farverigt og kvalitetsbevidst. Et par sneakers fra Adidas kan med god behandling holde mange sæsoner.

Sneakers fra Nike

Nike er udover deres logo i form af deres ”Swoosh” også kendt for deres sortiment af sneakers. Virksomheden blev grundlagt i 1972, og siden da har de mixet sport og mode i høj grad. I de sidste par sæsoner, har Nike sendt flere sneakers til damer på markedet, hvor skoen kan bruges til både fritid og sport. Eksempelvis deres Nike Free model er blevet utrolig populær. Den fås i et utal af farverige modeller, og kan bruges til både fitness, korte løbedistancer og hverdagsbrug.

Derudover er specielt New Balance og Vans mærker, som med stor popularitet sælger sneakers til danskerne. Begge mærker formår at kombinere det klassiske og rå. Vans har i mange år været et kendt skate- og surfer mærke, men ses i mange andre segmenter i dag, heriblandt sneakers til damer.

New Balance laver farverige og klassiske modeller af sneakers til kvinder.

Den populære sneakers trend

Sneakers er modsat Buffalo skoen og trompetbuksen kommet for at blive. Ingen forudser i hvert fald andet. Både modehuse, bloggere og butiksindehaver er alle af samme holdning. Nemlig at det komfortable og trendy mix til kvinder og damer er en keeper.

De damer, kvinder og piger som alle køber sneakers i stor stil er vilde med det sporty og afslappede look skoen giver. Hele denne trend er fremme i dag. Vi fokuserer i stor stil på sundhed, motion og kost i dag, hvilket går igen i vores tøjstil. Heriblandt skoene.

Sneakers på bloggs

Kvinder ser den farverige tendens boble frem flere steder. I dag er det ikke kun på catwalken, i Go’Mogen Danmark og i modemagesiner de træder frem. Også på de online blogge har farverige sneakers fået deres fremgang.

Også via sociale medier såsom Twitter og Facebook, får skoene medvind. Eksempelvis når kendte damer viser deres blomstrede sommerkjoler frem sammensat med et par fede, rå og farverige sneakers.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*