Effektiv slankekur – tab hurtigt de overflødige kilo

Kur

Alle leder efter den perfekte slankekur en effektiv måde at tabe de overflødige kilo på. Der er forskellige måder at tabe sig på man kan lave sin kost om, således man spiser bedre og sundere eller man kan dyrke mere motion.

Den nemmeste og mest effektive metode af disse to er faktisk, ikke som man skulle tro, at lave sin kost om. Kosten betyder mere end man lige skulle tro. Med den rigtige kost kan man tabe sig hurtigt – meget hurtigt.

Faktisk skal der meget til at tage på, vores krop forbrænder hele dagen, også når vi sover. For at overspise og derefter tage nogle ekstra kilo skal der spises en masse ud over det kroppen forbrænder. Faktisk er problemet ikke at man spiser for meget, men det forkerte. Vores typiske kost er fed og bygger på meget sukker. Vi spiser hvidt brød eller pasta – begge dele er næsten ren sukker. Det sætter vores krop i gang med at forbrænde så snart vi spiser det. Hvis vi kan give vores krop den rigtige kost er det ikke et problem at spise – kroppen kan så selv regulere vægten.

Hurtige og langsomme kulhydrater

Alt hvad vi spiser indeholder kulhydrater, det er det der giver energi til vores krop. Vi har brug for kulhydrater for at kunne fungere – men i vores moderne verden, hvor vi sidder meget stille når vi ikke at forbrænde alle kulhydraterne. Hurtige kulhydrater kommer fra mad, som på meget kort tid frigiver alt deres energi til kroppen. Eksempelvis kender vi det godt når vi har spist et stykke chokolade fordi vi trænger til sukker. Det der så sker er at kroppen sender sukker ud i kroppen og siger til alle musklerne at der nu er mad og de bare skal spise. Musklerne begynder så at spise en masse af det sukker der er i kroppen. Problemet er at det hurtigt stopper – fordi alt sukkeret i det mad man har spist er brugt. Musklerne er ikke mætte endnu og skriger på mere mad. Dette har vi alle også prøvet at man er sulten og begynder at ryste fordi ens krop kræver noget med sukker i. Når der ikke er mere energi går kroppens forbrænding på standby og lukker næsten ned. Det betyder at man så ikke forbrænder alt det sukker man netop har indtaget.

De langsomme kulhydrater frigiver deres energi over lang tid, flere timer. Det betyder at musklerne aldrig begynder at skrige efter mere sukker og man er mæt i længere tid. Fordelen ved at spise langsomme kulhydrater som en del af en slankekur er at man ikke er sulten hele tiden og ikke pludselig får lyst til et stykke chokolade. Denne mæthedsfornemmelse og det at kroppen opretholder sin forbrænding hele dagen gør flere ting:

  • Forbrændingen bliver holdt oppe hele dagen
  • Man spiser mindre (man bliver mere mæt)
  • Man er mæt i meget længere tid og spiser således ikke snacks

Dette er klart den nemmeste måde at tabe sig hurtigt på, man er aldrig sulten som i mange andre slankekure, man skal heller aldrig veje alt sit mad. Disse to ting er helt klart noget af det der gør at denne effektive kur har nemt ved at lykkedes. Lær hvordan man taber sig og spiser de rigtige kulhydrater, kig over på www.effektivkur.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*