Dixie pung i sort – Flotte punge fra Dixie i blandt andet sort

Der er mange faktorer og trends som er med til at skabe det perfekte look. Det perfekte look er selvfølgelig aldrig ens, og tendenser skal altid opvejes med den person man er. Ikke alle synes om den samme pung eller jeans.

Med det sagt vil der altid være nogle tendenser og trends modehusene fremviser hvert år. Tendenserne er kvindernes guide til, hvad der er inde den aktuelle sæson af både make up, hår, tøj, sko og accessories som pung og smykker. De fortæller om det denne sæsonen skal være farven sort, de højtaljede bukser mv., der skal træde frem.

Nedenfor vises nogle af forårets største tendenser, hvad angår alt fra din frisure til hvilken pung du bærer. I denne sæson er det bl.a. mærker Dixie, der specielt er fremme. Dixie tilbyder både farverige tasker og nedtonede punge i sort.

Tøjet

Det allervigtigste i denne sæson er farver, farver og atter farver. Det gælder både kvindens make up, kvindes pung og ikke mindst tøj. Det handler dette forår om at turde stråle om kap med solen, det grønne græs og den blå himmel via dit tøj. Jo flere farver, desto bedre. Derfor ses farven sort i denne sæson mest på din pung, taske og sko.

Farverne må både være pastel, skrigende og sågar sølv og guld. Er du usikker på at sætte farvene sammen, kan du altid starte med dine jeans i mørk eller sort farve, og så sætte en farvet top dertil. Hertil slutte dit look af med en sort pung eksempelvis fra Dixie.

Make up

Også her gælder det om at være modig og turde sætte stærke farver sammen. Her skal man være legesyg og turde appellere til fantasien, så det mangfoldige land af farvet makeup får sin ret på både øjne og læber. Går det for vidt, kan makeuppen altid fjernes igen, hvorefter masser af sort mascara kan redde looket.

Når det er sagt, at farverne er mere end inde denne sæson, så betyder det ikke at den elskede smookey eyes i sort er ude af billedet.

Farverne skal helt bestemt have en plads i din makeup pung i denne sæson. Selvfølgelig i selskab med din mascara og eyeliner i sort.

Accesories

En vigtig tendens dette forår er de accesories kvinden skal bruge til at afslutte sit look perfekt. Udover smykker og sko, er det specielt kvindens pung, der skal være i fokus denne sæson. Dixie er som nævnt tidligere et mærke, som laver en trendy pung til dit outfit til både hverdag og fest.

Punge fra Dixie

Dixie har nemlig formået at lave et fremragende sortiment til kvinder af tasker og punge dette forår. En pung fra Dixie er udover lækker kvalitet også et meget fornuftigt valg stilmæssig.

Dixie laver nemlig din pung efter de tendenser, der kommer frem. I år er det specielt en sort pung eller clutch som er moderne. Dixie er det mærke, der tør lave en pung, hvor der både er plads til det rå og feminine. Derudover formår Dixie også at lave et mix af farver, hvis looket skal piftes op eller en pung i sort, hvis looket skal tones en anelse ned.

En pung fra Dixie er det sidst touch i outfittet. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige, og vurdere om en klassisk sort er det sikreste valg, eller en pung af slangeskind falder i bedre jord.

Tasker fra Dixie

Dixie kan andet end tilbyde en god og solid pung. Også tasker og clutches er meget populære fra Dixie og kan købes i både kunstlæder og ægte læder. Farverne varier primært fra læderbrun til sort.

I hvert fald er du med en taske fra Dixie sikret, at du er med på den seneste trend.

Med Dixie går din stil aldrig i sort.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*