Danske designsmykker til en rimelig pris

danske smykker

Smykkemærket Izabel Camille beskriver selv, at deres målsætning er at skabe smukke og trendy smykker til kvinder, som drømmer om fashionable smykkedesigns til en rimelig pris. Siden mærket blev stiftet, har succesen været gradvist tiltagende og de trendy smykker forhandles nu hos smykkehandlere i både online smykkehandlere og fysiske smykkeforretninger overalt. Izabel Camille smykker er din mulighed for at få smykker, der både er elegante, stilrene og samtidig moderne til en pris, hvor de fleste kan være med.

Baggrund

Izabel Camille blev i sin tid stiftet af to kvinder, var det med en passion for smukke og moderigtige smykker for øje. I dag har Izabel Camille til hjemme i Nordsjælland, hvor ejer Kamille håndtegner og designer sine smukke smykker. Mærket producerer to nye kollektioner om året og giver således kvinder mulighed for altid at være med på de seneste smykketrends til en rimelig pris. Taget alt dette i betragtning, er det ikke mærkeligt, at Izabel Camille smykker har opnået den store succes, som de har på relativt kort tid. I 2016 blev Izabel Camille udnævnt som årets Gazelle virksomhed af Børsen, hvilket afspejler mærkets evne til at designe og producere smykker, som rigtig mange kvinder kan få og har glæde af.

Skandinavien som inspiration

Smykkedesigner Kamille, som står bag Izabel Camilles designs, lader sig ikke alene inspirere af de kvinder, hun designer smykkerne til, men i høj grad også af Skandinavien. Det skandinaviske lys, klassiske geometriske former og linjer og lyse farver går igen i smykkernes designs. Du får både enkelthed og elegance i en helt særlig harmoni med hinanden, når du vælger et smykke fra Izabel Camille. Mærket laver både armbånd, halskæder, ringe, vedhæng og øreringe, som kan kombineres med hinanden eller med dine øvrige favoritsmykker for et stilfuldt og personligt look.

Smykker der lader dig udtrykke din personlighed

Izabel Camille smykker er oplagte at mikse og matche, som du ønsker det, så du kan få lige netop det look, du ønsker. Mærket bygger nemlig på en vision om, at det det der er udenpå, skal kunne udtrykke det, der er indeni. Derfor designes smykkerne på en vis, så de kan kombineres på mange forskellige måder. Muligheden for at mikse og matche har været med til at gøre Izabel Camille smykker populære, fordi dette giver den enkelte kvinde mulighed for at matche smykkerne med hendes egen, personlige stil. Izabel Camille tilbyder blandt andet en lang række af forskellige vedhæng som kan blandes efter ønske, og som gør, at der næsten er uendelige kombinationsmuligheder og udtryk, man kan opnå med smykkerne.

Den samme halskæde kan fungere til både hverdag og fest ved at skifte et enkelt vedhæng ud eller tilføje et nyt. Vælg selv mellem mange forskellige materialer og farver og opnå lige akkurat det udryk, du synes, skildrer lige netop din unikke personlighed bedst. Izabel Camille smykker er for dig, der går op i originalitet og individualitet og godt kan lide at udtrykke din personlighed på både en elegant og sofistikeret måde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*