Adax tasker i bl.a. sort og grøn – Billige tilbud, udsalg, outlet og lagersalg

tasker

Adax er et dansk brand inden for tasker, bælter, handsker, punge, computersleeves, accessories og kufferter, men Adax er nok mest kendt for dets tasker, handsker og bælter.

Adax har nemlig produceret og designet tusindvis af tasker, handsker og bælter siden virksomhedens grundlæggelse i 1982, og Adax er derfor et anerkendt brand på netop dette populære område.

Adax – Et populært dansk brand

I flere årtier har Adax været et folkekært brand blandt de modebevidste danskere, og det er ikke uden grund. Adax producerer kvalitetsprodukter til både mænd og kvinder, og begge køn kan derfor nyde godt af Adax’ stilrene produkter.

Til mænd er der klassiske læderbælter med smarte detaljer, tablet covers i kraftige farver og rå materialer, solide kufferter, flotte og praktiske rygsække i både stærke og afdæmpede farver, opmærksomhedstiltrækkende rejsemapper i flot funktionelt design og handsker i adskillige udformninger og designs.

Til kvinder er der endnu flere Adax produkter, og især taskerne har opnået stor succes og popularitet blandt de danske kvinder. Det skyldes blandt andet, at Adax tasker kommer i alle farver lige fra den forsigtige grå til den forårsprægede grønne og den klassiske sorte taske, og at der findes en Adax taske i alle tænkelige former og faconer, så der er lige den taske, som du går og drømmer om.

Stilrene kvalitetsprodukter

En anden god grund til brandets store popularitet er, at alle Adax’ produkter er lavet i de lækreste materialer. Du finder ingen syntetiske, ringe eller uholdbare materialer. Alle deres varer er lavet i det flotteste, mest slidstærke skind, der er på markedet, og deres kollektioner byder på alt lige fra klassisk læder til råt ruskind samt blødt og lækkert lammeskind. Der er altså noget for enhver kvalitetsnyders smag.

Samtidig er tasker fra Adax kendetegnet ved deres super moderigtige designs, der afspejler tidens største trends. Adax tasker har fingeren på modepulsen og er ofte et skridt eller to foran andre anerkendte taskedesignere i Danmark. Designet er stilsikkert, materialet er toplækkert, og danskerne elsker det.

Adax tasker i flere farver

Du kan få Adax tasker i alle farver og former, og på den måde kan du skræddersy din egen personlige stil med din helt egen Adax over skulderen. Den mest klassiske Adax taske er i sort, skinnende læder, og den passer til alle gøremål – uanset om du skal bruge den til en shoppetur på strøget eller til fest på det lokale diskotek. Sort passer til alting, og derfor er du godt stillet, hvis du køber en af de mange flotte sorte Adax tasker. Og netop fordi sorte tasker passer til lidt af det hele og er så populære blandt danskerne, har Adax designet adskillige sorte tasker gennem tidens løb – små sorte gå-i-byen tasker med skulderrem, store sorte håndtasker og rejsemapper samt rummelige tasker i sort læder til skolebrug med rigelig plads til både computer og skolebøger. Der er altså mange lækre sorte Adax tasker at vælge imellem uanset formål og smag.

Hvis du er mere til farverige tasker end til sort, har Adax også et stort udvalg. Du kan få tasker i rød, rust, gul, blå, grøn og lilla. En af de hotteste farver, som Adax eksperimenterer med lige nu, er grøn. Grøn passer til begge køn, og samtidig er det en farve, der byder på ufattelig mange spændende nuancer med hvert sit udtryk. Der findes afdæmpet army grøn, feminine grønne pasteller, græsgrøn og kraftige grønne nuancer med pang-effekt og blikfang. Så hvis du tør skille dig ud og vil være med på moden, er Adax tasker i grøn et godt bud.

Adax tasker på tilbud

Du kan købe Adax tasker i de fleste store taskeforretninger, men hvis du vil spare nogle penge, kan du købe dem på tilbud på nettet eller til Adax’ eget årlige lagersalg. Deres lagersalg afholdes hvert år i det danske Adax hovedkvarter i Roskilde i starten af november. Her kan du købe Adax varer på tilbud samt købe kollektionsprøver og udgåede varer på udsalg.

På internettet er der stort set altid udsalg og tilbud på Adax tasker, og her kan du spare helt op mod 50 procent. Du kan også finde billige Adax tasker på online outlet og lagersalg websites, og indimellem hænder det, at Adax afholder lagersalg på deres egen hjemmeside med fantastiske tilbud og lækre varer til udsalgspriser.

Ved de store outlet messer omkring i landet kan du også finde Adax tasker til gode priser. Når du køber dine tasker til outlet messer, har du den store fordel, at du sparer flere hundrede kroner på varerne, samtidig med at du får lov at se, røre og prøve den konkrete vare, inden du køber den. Der er altså adskillige måder at opnå fordelagtige priser på de moderigtige kvalitetstasker fra Adax.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*