3 moderne solbrille mærker til kvinder

solbriller

Som de fleste ved, så er udvalget af solbriller til kvinder enormt. Stort set alle mærker, med meget få undtagelser, laver solbriller overvejende til kvinder. Og det er især fordi, at kvinder køber mange flere solbriller end mænd gør.

Men et stort udvalg er ikke altid en succes, da det dermed bliver svære at overskue hele udbuddet, og dermed finde de fedeste solbriller til sig selv.

Måske er du typen, som går efter et bestemt mærke, eller også går du efter en bestemt slags solbrille stel? Uanset hvilken type du er, så er her 3 fede mærker, som laver solbriller til alle ansigtsformer, og i alverdens farver.

Alletiders Tom Ford

De fleste kender efterhånden Tom Ford, efter han forlod Gucci, og skabte sit eget mode imperium. I dag består Tom Ford mærket ikke kun af solbriller, men også af alle andre typer mode produkter, så som kosmetik, parfumer, tøj, accessories, sko mm.

Men det er dog stadigvæk solbriller, som er Tom Fords mest kendte aktiv. For Tom Ford solbriller er gået hen og blevet et mode ikon. Alle husker Whitney og Jennifer solbrillerne fra Sex And The City. Det var nemlig via denne serie, at Tom Ford slog sit navn fast. Og sidenhen har han skabt den ene succes efter den anden.

Så er du typen, som godt kan lide feminine solbriller, hvor inspirationen kommer fra 1960´erne og 1970´erne, så er Tom Ford helt sikkert noget for dig. Dog ligger Tom Fords solbriller i den dyre ende, men de er absolut alle pengene værd!

Celine Celine Celine

Det franske mærke Celine er efterhånden blevet et must have for kvinder, som går meget op i mode og stil. For Celine har via Michael Kors fået skabt et navn, som står for den ypperligste kvalitet og det mest stilrene design.

Og det samme gælder Celine solbriller. Solbriller som kun meget få andre har skabt dem tidligere. Med udgangspunktet i den franske natur og design tradition skabes Celines solbriller, og det giver nogle meget unikke men fede solbriller. Detaljerne er helt unikke, da ingen andre har lavet noget lignende tidligere, og Celine er desuden sikkerhed for top kvalitet. Solbrillerne ligger i den mellemdyre prisgruppe, men de er absolut pengene værd.

English Richmond John Richmond

Han er ikke særlig kendt i Danmark, men John Richmond er en rebel af de større, når det gælder solbrille branchen. Den engelske designer, som til daglig slår sig ud fra modens hjemland Italien, har siden starten formået at gå sine egne veje på godt og ondt. Han har via egne ideer og kreationer fået skabt solbrille kollektioner, som ingen turde drømme om.
John Richmond Sonnenbrillen er design af høj høj klasse, hvor komfort og stil er i højsædet, hvilket også kommer til udtryk igennem solbrillernes udseende. Intet er overladt til tilfældighederne, og stilen er Richmonds egen.

Vil du være anderledes, så tjek endelig John Richmond ud, da han skaber de mest utraditionelle designs, som du finder i dagens solbrille marked.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*